Badpakken wassen | Sophie Stone

Hoe onderhoud je swimwear?

We genieten in de zomer volop van onze prachtige bikini's en badpakken. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze items jaren mee gaan? In deze blog vertellen we je precies hoe jij jouw favoriete zwemkleding het best kan behandelen.
Betekenis wassymbolen | Sophie Stone

Duurzaam wassen & betekenis wassymbolen

Wassymbolen zijn heel belangrijk om je kleding mooi te houden, maar wat betekenen ze eigenlijk precies? De meest gebruikte symbolen weten we vaak wel maar er zijn er een hele hoop die niet zo voor zich spreken. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.
Item van de week: Food for Skin

Item van de week: Food for Skin

In deze blog lees je alles over het merk: Food for Skin. Waarom zou je deze natuurlijke huidverzorging aanschaffen? Waar staat het merk voor? Welke producten zijn geschikt voor welke leeftijd? Lees snel verder!
Item van de week: Embassy of bricks and logs

Item van de week: Embassy of bricks and logs

Ken jij het merk Embassy of Bricks and Logs al? In deze blog vertellen we je alles over dit duurzame jassen merk. Lees hier hoe het merk ontstaan is, hoe ze produceren en wat voor duurzame materialen ze gebruiken.
Sophie Stone's duurzame kerstcadeau gids

Sophie Stone's duurzame kerstcadeau gids

Het is bijna kerst en daarom hebben wij een duurzame kerstcadeau gids samengesteld. Maak iemand blij of koop iets leuks voor jezelf. Vindt bij elk budget een cadeautje.

Item van de week: jeans

Item van de week: jeans

De jeans valt tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We dragen ze allemaal wel. Maar hoe is de jeans eigenlijk ontstaan? En hoe zag de jeans er door de jaren heen uit? In deze blog lees je alles over jouw favoriete kleding item.
Shop duurzame blazers bij Sophie Stone

Item van de week: de blazer

de blazer.Bij het kiezen van de juiste blazer is het belangrijk om te kiezen voor de juiste lengte. Daar waar de blazer eindigt komt een aandachtspunt. 
Item van de week: Vingerloze handschoenen

Item van de week: Vingerloze handschoenen

In deze blog lees je alles over de vingerloze handschoen. Wat is het doel van deze handschoen en hoe zijn ze ontstaan? Lees snel verder...
Item van de week: de spencer

Item van de week: de spencer

De spencer terug van weggeweest? In deze blog lees je alles over de geschiedenis van de spencer en hoe je hem hedendaags het leukst kan stylen.
Shop duurzame flared jeans bij Sophie Stone

Item van de week: flared Jeans

In deze blog vertellen we je alles over het ontstaan en verloop in populariteit van de flared jeans. Uitlopende jeans zijn een must have geworden en zijn door veel mensen geliefd vanwege hun flatterende silhouet.
Item van de week: het houthakkersoverhemd

Item van de week: het houthakkersoverhemd

Waar is een houthakkershemd van gemaakt? Sinds wanneer is het in de mode? Hoe stijl ik hem het beste? We leggen het je allemaal uit in deze blog over duurzame houthakkersoverhemden!
Shop duurzaam kasjmier bij Sophie Stone

Item van de week: kasjmier

Wat is kasjmier wol? Hoe duurzaam is het? Wat is het verschil met normale (schapen)wol? En hoe kun je kasjmier het beste wassen? We vertellen het je allemaal in deze blog.