Vandaag in het merk van de week; Food for Skin. Een natuurlijk huidverzorgingsmerk.

Over Food for skin

Food for skin is een cosmeticamerk dat zich focust op zo natuurlijk mogelijke producten. Ze maken gebruik van de meest krachtige en voedende ingrediënten uit de natuur zoals groenten, planten en pitten. Food for skin vindt eerlijke communicatie zonder valse beloftes heel belangrijk.

Food for skin

 

De missie van Food for skin

Food for skin maakt effectieve producten die de aarde zo min mogelijk belasten. Hiervoor gebruiken ze de meest krachtige en voedende ingrediënten uit de natuur. Zo willen ze de beauty industrie een stukje mooier maken.

De missie van het bedrijf gaat verder dan alleen huidverzorging. Ze dragen ook bij aan het ontwikkelen van meer ingrediënten verkregen vanuit lokale reststromen, oftewel upcyclen. Ze investeren veel tijd in educatie en gaan samen met The Plastic Soup foundation het gebruik van microplastics tegen.

Food for skin tomato base cream

Waarom kiezen voor Food for skin

Food for skin heeft een award gewonnen met hun gezichtsverzorging. De producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor elke leeftijd, gender, huidskleur en conditie. Ze gebruiken geen opvullingen in hun producten, dus bijna elk ingrediënt is een actief ingrediënt. Met de meest natuurlijke ingrediënten maken ze de beste crèmes en serums zonder parfum, parabenen, water, slechte alcoholen en microplastics. Hierdoor krijg je pure, sterk geconcentreerde en effectieve huidverzorging.

Food for skin leeftijd
Food for Skin bij Sophie Stone

Bij Sophie Stone hebben we verschillende producten van dit merk. Zo hebben we bijvoorbeeld de carrot cleanser om je make-up eraf te halen. Om je huid daarna te voeden hebben we het avocado serum, pumpkin serum en het cucumber serum. Om je routine af te maken gebruik je daarna de tomato base cream als dag- en nachtcrème. Heb je last van droge lippen dan hebben we ook de lipbalm van Food for Skin.

Wil je deze fijne producten eerst even uittesten? Dan hebben we ook kleine proefsetjes. Je hebt keuze uit: proefsetje avocado, proefsetje pumpkin en proefsetje cucumber.

Anouk Brouwer