Showroom Utrecht

Heb je een mooi item op het oog maar wil je het graag even in het echt bekijken of passen? Dat kan in onze showroom! Onze showroom & kantoor bevindt zich hier:

'De Stadstuin', kamer 5.1.4., Europalaan 20 in Utrecht (5e verdieping, rechts aan het eind van de gang).

Welke dagen

We zijn er in principe op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10-17u. Wil je langs komen? Stuur dan even een berichtje (vraag@sophiestone.nl) zodat je zeker weet dat we er zijn én we jouw item alvast voor je kunnen klaar leggen. 

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het terrein voor en achter het gebouw en er is ook lekkere koffie en lunch van de heren van Bar Bolsjewiek

 De Stadstuis | Sophie Stone 

Hulp bij het uitkiezen

We helpen je uiteraard ook graag via de telefoon of de chat met het uitzoeken van de juiste maat of de perfecte matchende set. We hebben alle items zelf door gepast dus weten precies hoe iets valt en aanvoelt. Hier vind je alle contactmogelijkheden.

Daarnaast vind je bij elk item in de omschrijving informatie over de samenstelling, hoe de maat valt en waarmee je het leuk kunt combineren. 

 

Vegan kleding & cosmetica

Ben je vegan (veganistisch) en dus op zoek bent naar vegan kleding of veganistische cosmetica? Dan kun je in een collectie links in je scherm (of bovenaan op mobiel) bij 'Materiaal & criteria' selecteren op vegan. Je ziet dan alle vegan opties binnen die collectie. Daarnaast zie je bij elk item in de omschrijving bij Details een regel met 'Vegan: ja/nee'. Of ga meteen naar de collectie met Vegan Fashion