Sophie Stone Store  

Duurzame modewinkel Utrecht | Sophie STone

Heb je een mooi item op het oog maar wil je het graag even in het echt bekijken of passen? Dat kan in onze nieuwe winkel in hartje centrum Utrecht aan de Steenweg 11.

Winkel

Steenweg 11
3511 JK Utrecht
Email: vraag@sophiestone.nl
Telefoon: 030 - 877 99 59

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 10.30 - 18 uur
zaterdag: 10.30 - 18 uur
zondag: 12 - 17 uur

Vrouwen- & mannencollectie 

Sophie Stone winkel Utrecht

Duurzame mannencollectie 

Bereikbaarheid

Onze winkel bevindt zich op 5-10 minuten lopen vanaf Utrecht centraal, dus komt vooral met het OV op bezoek. Toch liever met de auto? Parkeren kan in de parkeergarage Springweg. Daarna loop je in 5 minuten naar ons toe.

 

Duurzame mode winkel Utrecht | Sophie Stone

 

Hulp bij het uitkiezen

Bij ons in de winkel vinden we niets zo leuk als jou helpen de perfecte outfit bij elkaar te zoeken. We hebben alle items in de winkel zelf doorgepast en weten dus uitstekend hoe iets valt of waarmee je het leuk kunt combineren. 

Ben je niet in de buurt van Utrecht? We helpen je uiteraard ook graag via de telefoon of de chat met het uitzoeken van de juiste maat of de perfecte matchende set. Hier vind je alle contactmogelijkheden.

Daarnaast vind je bij elk item in de webshop in de omschrijving informatie over de samenstelling, hoe de maat valt en waarmee je het leuk kunt combineren. 

 Sophie Stone winkel

Vegan kleding & cosmetica

Ben je vegan (veganistisch) en dus op zoek naar vegan kleding of veganistische cosmetica? Dan kun je in een collectie links in je scherm (of bovenaan op mobiel) bij 'Materiaal & criteria' selecteren op vegan. Je ziet dan alle vegan opties binnen die collectie. Daarnaast zie je bij elk item in de omschrijving bij Details een regel met 'Vegan: ja/nee'. Of ga meteen naar de collectie met Vegan Fashion

Sophie Stone store Utrecht