GRATIS VERZENDING va €50 | Binnen 1 werkdag verzonden

Betalen

Betalen kan snel, eenvoudig een veilig bij Sophie Stone. Je kunt kiezen uit de betalingsmethoden PayPal en iDeal. Op deze pagina leggen we het bestel- en betaalproces stap voor stap uit 

Betalen is veilig bij Sophie Stone. In de gehele webshop maken wij namelijk gebruik van SSL: Secure Socket Layers. Dit is een online beveiligingssysteem dat je herkent aan het slotje in de adresbalk. Ook zie je in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Met SSL wordt alle informatie tussen jou en onze webshop gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen. Je bij ons op twee manieren betalen, namelijk:

  • iDeal 
  • PayPal

iDeal

Als je betaalt via iDEAL, dan reken je af met internetbankieren van je eigen bank. Het gebruikt dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren en is net zo veilig. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot dan kun je via iDeal betalen bij Sophie Stone.


Paypal
PayPal beschermt jouw informatie met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Je kunt met Paypal direct betalen. Een Paypal account is gekoppeld aan een credit card (Visa, Mastercard of American express) of je bankrekening. 

 

Sophie Stone Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage.  Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.  

Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld over te maken.

Klik hier voor meer informatie over bezorging van bestelling.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

én ontvang 10% korting op je bestelling!

Zoeken