Betalen

Betalen kan snel, eenvoudig een veilig bij Sophie Stone. Je kunt kiezen uit de betalingsmethoden iDeal, Paypal, credit card, Bancontact en Sofort banking.

Betalen is veilig bij Sophie Stone. In de gehele webshop maken wij namelijk gebruik van SSL: Secure Socket Layers. Dit is een online beveiligingssysteem dat je herkent aan het slotje in de adresbalk. Ook zie je in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Met SSL wordt alle informatie tussen jou en onze webshop gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen. Je bij ons op vijf verschillende manieren betalen, namelijk:

  • iDeal (NL)
  • PayPal
  • Credit Card (Visa, Mastercard, American Express)
  • Bancontact/MisterCash
  • Sofort banking
  • Apple Pay 
  • Google Pay
  • Fair Fashion Giftcard

iDeal

Als je betaalt via iDEAL, dan reken je af met internetbankieren van je eigen bank. Het gebruikt dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren en is net zo veilig. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot dan kun je via iDeal betalen bij Sophie Stone.


Paypal
PayPal beschermt jouw informatie met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Je kunt met Paypal direct betalen. Een Paypal account is gekoppeld aan een credit card (Visa, Mastercard of American express) of je bankrekening. 

 

Credit Card
PayPal beschermt jouw informatie met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Je kunt met Paypal direct betalen. Een Paypal account is gekoppeld aan een credit card (Visa, Mastercard of American express) of je bankrekening. 

 

Bancontact/Mister Cash
Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

 

SOFORT banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Veiligheid staat natuurlijk voorop als het gaat om de verwerking van betalingen. Het systeem van SOFORT is beveiligd volgens de veiligheidseisen voor banken. 

 

Google Pay & Apple Pay

Direct en snel afrekenen met je standaard opgeslagen gegeven doen je met Google Pay of Apple Pay. Klik op je mobiel op de incoontjes onder je winkelmandje en je rekent direct af. 

 

Fair Fashion Giftcard

De Fair Fashion Giftcard is te besteden bij meer dan 60 duurzame webshop partners en biedt de keuze uit duizenden duurzame producten. Er is voor iedereen dus wel wat leuks te vinden! Voer de FFG code in tijdens het afrekenen bij Sophie Stone en het bedrag van de giftcard wordt van het totaal bedrag afgetrokken.

 

Sophie Stone Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.  

Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld over te maken.

Klik hier voor meer informatie over bezorging van bestelling.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

én ontvang €5,- korting op je bestelling!