Duurzame kledingmerken

Sophie Stone heeft kleding van 16 verschillende duurzame merken in haar assortiment. Dit zijn opkomende fair fashion merken die op kleine schaal in Nederland worden verkocht. Alle merken produceren met duurzame materialen en onder Fair Trade en/of Fair Wear omstandigheden. Hieronder zie al deze duurzame kledingmerken bij elkaar. Klik op één van de foto's hieronder om de collectie van dit merk te bekijken. Daarnaast hebben we 9 duurzame accessoire merken en natuurlijke cosmetica van 11 verschillende beauty merken. Voor beauty producten klik je hier.

Duurzame accessoire merken

Bij Sophie Stone vind je ook allerlei accessoires om je bij of onder je duurzame outfit te dragen. Denk aan sieraden, ondergoed, panty's en sokken. Hieronder zie je een overzicht van al onze duurzame accessoire merken. Klik op één van de afbeeldingen om de collectie van dit merk te bekijken.

Natuurlijke cosmetica merken

Ben je op zoek cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten? Dan hebben wij een aantal mooie care merken voor je. De producten zitten zoveel mogelijk verpakt in zero- of less-waste verpakkingen zoals kartonnen doosjes en glazen flesjes. Daarnaast zijn de producten in de meeste gevallen vegan. Ben bijvoorbeeld op zoek naar vegan make-up? Kijk dan bij de merken Boho, Benecos en Nailberry.

Natuurlijke cosmetica merken