Nog minder dan een maand tot kerst, dus het aftellen kan beginnen! Om je wat inspiratie te geven voor wat je aan kunt doen naar het kerstdiner, hebben wij wat outfits samengesteld die je zowel tijdens de feestdagen kunt dragen als daarna. Wel zo duurzaam!

 

 

Feestdagen outfit

Een jurk is natuurlijk altijd goed en meteen feestelijk. Om deze Maaren Jurk van Armedangels nog een extra feestelijke touch te geven is het mooi om hem te combineren met de Doris Dots Panty van Swedish Stockings. Deze panty heeft allemaal kleine stipjes, wat een leuk effect geeft. Maak de look af met de Vagabond Brooke Boots en zilveren Flawed Vague Oorbellen voor een chique uitstraling.

slow tip | Heb je het snel koud? Dan kun je er voor kiezen om de zwarte Armedangels Tinnaa Longsleeve onder de jurk of het Basic Apparel Claudine Vest over de jurk te dragen voor extra warmte.

 

 

Holiday outfit

Voor deze stijlvolle en tijdloze all-black outfit hebben we de Basic Apparel Sage Pantalon gecombineerd met de Jan 'n June Fria Rib Longsleeve. Ondanks dat deze outfit basic is, zorgt het ribstofje van de Fria top ervoor dat de outfit niet saai wordt. Om het nog iets unieker te maken is het mooi om de outfit te combineren met de Vagabond Kenova Loafers en een panty met print onder de pantalon te dragen zoals de Helena Face Panty of Agnes Panty van Swedish Stockings. Hierdoor lijkt het alsof je een leuke sok aan hebt in de loafers wat zorgt voor een heel leuk detail. Voeg een chique touch toe met de zilveren Louise Ketting en Starry Oorbellen van Flawed en je bent helemaal Christmas ready!

 

 

 

Holiday outfit

Met deze outfit laten we je zien dat je ook zonder zwarte items, je alsnog een elegante look kunt samenstellen. Hier hebben we de Armedangels Aretaa Pantalon gecombineerd met de Armedangels Ilicaa Boheme Blouse en de . De Alohas West Cape Laarzen Croco Brown laten de kleuren van de broek en blouse samensmelten. Met de Andreaa Solid Blazer in amandelkleur geef je het geheel een chique uitstraling. Maak de outfit af met de gouden Vintage Lock Ketting en Medium Oval Huggies van Flawed voor een warme touch.

Ben je niet zo van de blousjes en houd je meer van basic? Draag in plaats van de blouse de Armedangels Oatmilk Alaani Top onder de blazer voor een minimalistische christmas look.

 

 

Deze prachtige Armedangels Dagmaar Abstract Jurk in de kleur Flash Green heeft in principe niks extra's meer nodig. Combineer met wat zwarte basic items zoals de Armedangels Andreaa Solid Blazer en Vagabond Blanca Boots om de outfit af te maken. De jurk is vrij lang, dus het is niet persé nodig om er een panty onder te dragen. Wil je dit wel graag? Kies dan voor een dunne panty zoals de Swedish Stockings Elin Panty van 20 denier. Zo blijf je nog wel de huid van je been zien en voorkom je een legging-effect. Stijl de look helemaal af met de zilveren Tiny Onyx of Small Oval Huggies (of allebei als je dubbele gaatjes in je oren hebt).

 

 

 

Holiday outfit

Met deze look ga je voor een casual Christmas. De Flared Hazen Mud Jeans is dan wel een denim stof, maar door het flared model heeft hij alsnog een chique uitstraling. Dit wordt versterkt door hem te combineren met de Andreaa  Blazer en Alohas West Cape Vintage laarzen. De hak in combinatie met de flared jeans creëert optisch meer lengte, yes!

Anna Sophie Slingerland