Heb je binnenkort een bruiloft, gala of andere speciale gelegenheid en ben je op zoek naar de perfecte outfit? Bij Sophie Stone kun je nu ook de mooiste feestkleding huren! Door een outfit te huren voorkom je dat deze na één keer dragen achterin de kledingkast belandt. Een super leuk en tegelijkertijd duurzaam & circulair concept! Maar hoe gaat het huren van feestkleding bij Sophie Stone in zijn werk? Dat leggen we je hieronder uit! 

 

Ontdek onze collectie: verken onze collectie feestkleding voor elke gelegenheid, van gala's tot bruiloften en meer. De geselecteerde huur-items zijn in de winkel te herkennen aan de bijbehorende labels. 

Kies je perfecte outfit: kies de outfit die past bij jouw persoonlijke smaak en gelegenheid. Ons personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte look.

Huur het item in de winkel: zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je het gekozen item huren in de winkel. Ons team zal alle details met je bespreken, inclusief de huurperiode en eventuele andere vereisten.

Betaal en haal op: voltooi de betaling voor je gehuurde item en neem deze gelijk mee of haal deze later op in de winkel op afgesproken datum en tijdstip.

Geniet van je feest: straal in je gehuurde outfit, geniet van het moment en maak onvergetelijke herinneringen tijdens je speciale gelegenheid.

Retourneer op tijd: zorg ervoor dat je de gehuurde kleding op tijd binnen de afgesproken huurperiode in de winkel terugbrengt. Op deze manier kunnen meer vrouwen geweldige herrinneringen maken in onze items. 

Koop met korting: als je verliefd bent geworden op je gehuurde outfit en er geen afscheid van kunt nemen, bieden we je de mogelijkheid om het item met korting aan te schaffen.

Hulp nodig?: ons team staat altijd klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Laat ons weten hoe het was: deel je ervaring met het huren van feestkleding bij ons. We horen graag van je!

Klaar om te schitteren? Bekijk hier alvast het aanbod en bezoek onze winkel voor de perfecte feestoutfit bij Sophie Stone!

Anna Sophie Slingerland