Sustainable Fashion Store

Utrecht

               Vacature verkoopmedewerker | Sophie Stone 

 
KOM JIJ WERKEN IN ONZE GLOEDNIEUWE DUURZAME MODE WINKEL IN HARTJE UTRECHT?
 
Wij zijn per direct op zoek naar een Verkoopmedewerker (8-21 uur p.w.) die ons team in Utrecht komt versterken!
 
Als verkoopmedewerker bij Sophie Stone adviseer je klanten over onze fashion stijlen die allemaal gemaakt zijn van diverse duurzame materialen, Fair Trade sieraden, zero-waste care producten en circulaire sneakers voor zowel vrouwen als mannen.
Samen kijk je wat het beste bij jouw klant past en help je hem of haar een prachtige sustainable outfit samen te stellen.
 
Jij zorgt ervoor dat iedereen zich in de winkel op zijn gemak voelt. Door hen vriendelijk te groeten bij binnenkomst, een kopje koffie aan te bieden en te vertellen over de verschillende Europese merken die wij voeren en welke fashion trends en kleuren er op dit moment zijn.
  
WIE BEN JIJ:
 
Een liefhebber van mode met een passie voor duurzaamheid. Je bent vriendelijk, klantgericht en kunt goed luisteren naar waar de klant naar op zoek is. Maar je kunt ook out of the box denken en een verrassende outfit samenstellen die perfect past en nét even anders is.
 
VERDER BEN JE:
  • In het weekend beschikbaar (en/of op dinsdag)
  • Iemand met een vlotte babbel die niet bang is om op mensen af te stappen
  • Enthousiast over onze collectie. We verwachten niet dat je alles over duurzame materialen weet. Wél dat je onze collectie tof vindt.
  • Kortom: heb jij verkoop skills én houd je van mode? Solliciteer dan snel en word onze nieuwe sustainable fashion stylist!
SOPHIE STONE BIEDT JOU:
  • 20% personeelskorting ((en zoveel leuks om uit te kiezen ;))
  • Een prachtige nieuwe winkel in hartje centrum als werkomgeving
  • Genoeg te beleven zoals een openingsfeest en andere mooie evenementen
  • Gezellige collega's die na werk graag een drankje drinken op het dakterras
  • Dag vrij op je verjaardag (of je mag er in de winkel een feestje van maken)
  • Aantrekkelijk en marktconform salaris
OVER SOPHIE STONE:
Bij Sophie Stone vind je sustainable & fair fashion, accessoires en care producten voor vrouwen en mannen, met de hand geselecteerd en overzichtelijk samengebracht op één plek. De collectie bestaat uit mooie items van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en voor een eerlijke prijs. In de afgelopen 7 jaar is Sophie Stone uitgegroeid tot een bekende naam in de online Fair Fashion wereld met een huidig aanbod van 39 duurzame merken. Nu is het tijd voor een échte winkel, waar we onze klanten met heel veel plezier de mooiste fair fashion willen laten zien, voelen en passen.
 
ENTHOUSIAST?!
Stuur je CV en een berichtje waarom jij perfect zou passen in ons team naar info@sophiestone.nl!