Terwijl de zomer nog niet echt van start is gegaan, zijn wij al weer druk bezig geweest met de inkoop voor het volgende herfst- en winterseizoen! Buying season has started. In deze blog laten we je de nieuwe stijlen en kleuren zien die je in het najaar van 2021 veel terug gaat zien en de items die wij geselecteerd hebben, alvast een klein voorproefje dus!

Goed nieuws! Voor het komende najaar hebben we een échte mannen-collectie samengesteld (voorheen waren het alleen een paar losse items) van onder andere de merken Dedicated, ARMEDANGELS, Ecoalf en twee nieuwe merken (die zijn nu nog top secret :))! Bij Dedicated hebben kleurrijke eye-catchers geselecteerd met met mooie warme kleuren zoals oranje, bordeaux rood en bruin. Deze worden vaak als accentkleur gebruikt in combinatie met een basiskleur zoals donkerblauw of zwart. De collectie bevat veel warme kleuren, bruintinten en oranje. Daarnaast hebben we een gevarieerd pallet aan basis items zoals shirts, sweats, truien, chino's en shorts geselecteerd. Hier zie je veel groen, blauw en cognac kleuren terug. Kies bijvoorbeeld een kwalitatieve effen chino en combineer deze met een sweat met mooie print. 

 

Zoals we van ARMEDANGELS gewend zijn gaan we komend najaar weer een toegankelijke collectie zien. De focus ligt dit seizoen op zachte, vergrijsde kleuren. Denk aan vergrijsd lichtroze (dus geen babyroze maar met grijs gemengd waardoor het een volwassen kleur wordt), grijsblauw, mintgroen en camel. Daarnaast zet de casual comfy trend van comfortabele (thuiswerk)outfits ook in de winter door. Hierin zie je items die wel iets van lounge wear hebben maar dan net iets netter dan het standaard joggingspak. Denk bijvoorbeeld aan een donkergrijze gebreide broek met joggingsmodel, het overhemd-vest (ook als jas te dragen) en veel zachte stoffen en mooie knits.  

Zoals we ook al zagen bij de mannencollectie is oranje dé accentkleur van Dedicated voor het najaar. Andere warme herfstkleuren zoals bruin, okergeel en donkergroen, passen hier goed bij. De bekende all over prints met natuurthema worden dit najaar uitgevoerd in een paddenstoelen-, vogel- en kerstbomen variant. 

Ook gingen we langs bij het prachtige merk Alchemist. Het lichtroze dat we bij ARMEDANGELS zagen komt bij Alchemist ook terug in de combinatie met donkerroze, grijsblauw en zand. Een andere accentkleur in deze collectie is het heldere kobaltblauw en het winterse donkergroen. We hebben heerlijke kriebelvrije truien ingekocht en mooi setjes waar jij het najaar wel mee doorkomt!

Dit was een kleine selectie van de merken waar we geweest zijn voor de nieuwe AW21 collectie. Ook zijn we op bezoek geweest bij Thinking MU, People Tree, J LABEL, Langerchen, Bufandy, Ecoalf, Rifo en een ander super secret nieuw merk dat aan ons aanbod is toegevoegd! Dit alles komt vanaf augustus/september binnen... Dus stay tuned! 

 

Lizet Huitema