over Wunderwerk

Wunderwerk fashion

Het merk Wunderwerk 

Wunderwerk staat voor modern & urban design met een comfortabele pasvorm. Bij de oprichting van het merk is duurzaamheid als belangrijkste pijler aangemerkt. Hier is het productieproces dan ook volledig op ingericht: alle productie vindt plaats met respect voor mens, milieu en dier. Het label gebruikt bovendien nieuwe innovatieve productietechnieken welke zorgen voor een minimale belasting van het milieu. De Lente Zomer 2016 collectie is gebaseerd op de attitude van Parijs in de jaren '60 en de vlotte en stijlvolle Scandinavische streetwear.

 

Productie Wunderwerk collectie 

Wunderwerk produceert haar collectie het liefst zo dicht mogelijk bij huis, grotendeels in Europa. Hiermee beperkt het label de uitstoot van CO2 in het transportproces en stimuleert het de economieën van Oost-Europese landen waar de productie o.a. plaats vindt. De kleding van Wunderwerk is gemaakt van biologische, natuurlijke duurzame materialen. Bovendien zijn alle materialen welke het merk inkoopt, van knopen tot garens en ritsen van leveranciers met een biologische certificering. 

 

Filosofie van Wunderwerk

“The current trend of the fashion producing industry is going towards eco and sustainable fashion. In the future there will be sustainable fashion solely. Organic cotton will be considered as the standard,” dat is de visie van Wunderwerk.  

 

Shop Wunderwerk kleding

 Shop Wunderwerk kleding l Sophie Stone

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

én ontvang €5,- korting op je bestelling!

.template-product .price__vendor dd { text-decoration: underline; cursor: pointer; }