over Yunit

Yunit | Sophie Stone

VOOR MENSEN MET GEDACHTES, DROMEN EN EEN KLOPPEND HART.

Yunit maakt T-Shirts. Zo simpel is het. Of tenminste, zo simpel zou het moeten zijn. Maar in deze gecategoriseerde wereld vol hokjes en (voor)oordelen is dat toch niet langer genoeg. Vandaag de dag moet je een flashy brand story hebben en een toegespitste doelgroep vol online influencers met duizenden likes. Wij besloten om het anders te doen.

Yunit maakt t-shirts voor mensen. Alle mensen. Punt. Niet slechts voor mensen met 31K volgers op Instagram, of mensen die op wekelijkse basis over de rode loper struinen. Nee, zij maken T-shirts voor mensen die vergeten hun planten water te geven. Mensen die ’s ochtends vroeg nooit twee dezelfde sokken kunnen vinden (maar dat ook niet zo erg vinden). Mensen die de beste ideeën krijgen onder de douche. Mensen met grappige dromen. Mensen die hun bushalte missen omdat ze dagdromen over verre oorden. Mensen die hobby’s verzamelen als hobby. Mensen met blond, bruin of roze haar. Mensen die van muziek houden. Mensen die tegen zichzelf zeggen dat ze morgen écht gaan sporten. Echt. Mensen die net iets te lang op dat feestje blijven hangen. Of juist vroeg op huis aangaan omdat ze de laatste aflevering van Narcos nog moeten kijken. Mensen die zich bekommeren om andere mensen. Mensen zoals jij.

DE COLLECTIE.  

James Dean wist het. Steve Jobs wist het. Hey, zelfs Pamela Anderson wist het. Een T-shirt staat je altijd (goed). Het maakt niet uit of je straatracer of uitvinder bent (of er gewoon heel erg goed uitziet); een goed passend T-shirt will do the trick. Dat is waarom ze T-shirts maken voor iedereen, passend bij elke gelegenheid op elk moment.

De Yunit collectie is universeel en past bij elk persoon. Het regular model heeft gedraaide zomen aan de zijkant, is gesneden van diagonale stof en heeft subtiele afwerking. Toekomstige klassiekers met een twist. Yunit T-shirts zijn zo duurzaam mogelijk en onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Alle t-shirts, sweaters en long sleeves van Yunit zijn unisex.

 

THE STUDIO. 

Josine Castelein is de oprichter van Yunit en professioneel mens sinds 1987. Naast het maken van T-shirts en briljante koffie is zij ook creatief ontwerper met een liefde voor esthetiek. Heb je hulp nodig met het uittekenen van de gedachtewolkjes boven je hoofd? Josine is the right human for the job.

SHOP YUNIT 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

én ontvang €5,- korting op je bestelling!

.template-product .price__vendor dd { text-decoration: underline; cursor: pointer; }