over Bread & Boxers

Bread & Boxers | Sophie Stone

Hoe het begon

Op een vroege morgen in 2009 werden twee Zweedse vrienden wakker in een hotelkamer aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zonder hun koffers met al hun favoriete kleren. Alhoewel die dag niet erg goed begon, werd tegen zonsondergang Bread & Boxers opgericht. Bread & Boxers begon als een uitgebreide versie van een mini-bar, een noodpakket voor mensen die licht reizen, je kunt het ook zien als room-serve. De lanceringscollectie bestond uit basics en ondergoed, eerst alleen verkrijgbaar in hotelkamers. Maar al snel kwamen de vragen van reizigers binnen waar ze het merk dichterbij huis konden kopen. Sinds 2011 is een uitgebreide collectie van basics verkrijgbaar in Europa, de VS en Azië.

Filosofie

De oprichters van het merk willen simpelere, betere alternatieven voor dagelijkse basics. Ze hechten veel waarde aan dagelijkse routine en zijn van mening dat het verkrijgen van goed ondergoed zo eenvoudig zou moeten zijn als het halen van een brood bij de bakker. Oprichters Alexander en Hendrik: 'We truly believe that the things we wear everyday matter more than the things we wear only once in a while.'

Design

De belangrijkste elementen van het design van de basics van Bread & Boxers zijn eenvoud, comfort en functionaliteit. Alle items worden ontworpen in Zweden en zijn gemaakt van 100% of 94% biologisch katoen om de hemdjes en t-shirts zo zacht mogelijk te maken en voor een goede pasvorm te zorgen. Er zitten geen logo's op de basics en ze zijn zonder innaai-etiketten. De shirts en hemdjes zijn iets langer dan gemiddeld en van zeer mooie kwaliteit. Heerlijk zacht, mooi aansluitend en zonder gekriebel van merkjes of labels! 

SHOP Bread & Boxers

Shop Bread & Boxers | Sophie Stone 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

én ontvang €5,- korting op je bestelling!