Vaderdag | Sophie Stone

A.s. zondag is het weer zo ver: vaderdag!

Zo'n dag die per ongeluk steeds dichterbij komt en er dan opeens is voordat je er erg in hebt. 

Ongeacht je eigen waardering van deze dag, wordt het over het algemeen op prijs gesteld om iets aan je eigen vader te laten weten zondag. Dat kan natuurlijk een leuk belletje, smsje of bezoekje zijn. Al dan niet in combinatie met een cadeau

Maar ja, wat geef je je vader? Wat geef je dit jaar weer.. Alle originele cadeaus zijn waarschijnlijk al een keer de revue gepasseerd of je vader 'heeft alles al wat hij zou willen'. 

Treur niet, er is hoop! Geef je vader zondag een paar (of drie paar).. SOKKEN! Sokken, zijn altijd nodig. Verslijten, raken kwijt, er komen gaten in. Bovendien bieden sokken een ultieme manier om je als man te onderscheiden van de saaie massa. Je kunt er mee laten zien dat je nét even anders bent dan je collega's, vrienden of broers. Spice up your ouftit met een paar vrolijke sokken! 

Klinkt niet origineel? Wel als het Rich&Vibrant sokken zijn van biologisch katoen uit Istanbul. Deze zijn in Nederland namelijk uitsluitend bij Sophie Stone te koop, dus super origineel! 

Hoe ziet je vader er vervolgens uit? Nou zo:

                

Natuurlijk ook erg leuk voor de vader van je kind(eren)!

Bovendien is de verpakking van Rich&Vibrant sokken klimaatneutraal en wordt er bij elke aankoop een donatie aan de dierenbescherming van Turkije gedaan!  

Rich&Vibrant sokken | Sophie Stone

Dus haast je! Bestel het ultieme vaderdag cadeau nu!

Je kunt de sokken ook direct bij je vader laten bezorgen: vul zijn adres in bij verzendadres en je eigen gegevens bij factuuradres. Easy does it! 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
15 juni 2016 — Anna Sophie Slingerland

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd worden voordat ze zichtbaar zijn.